Talonrakennukseen kannattaa valita luotettava alan ammattilainen. Rakennus Lehtonen Oy on oikea valinta, kun haluat vastuullisen ja osaavan yhteistyökumppanin.

Pystymme niin pieniin kuin suurempiinkin projekteihin. Voit jättää vastuullemme pienten ja suurten omakotitalojen sekä laajempien projektien kuten rivitalo- ja kerrostalorakennusten rakentamisen.

Yrityksemme palvelee yli 10 vuoden kokemuksella ja ammattimainen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, oli projektisi sitten iso tai pieni.

Huoneistoremontit

Ammattimainen henkilökuntamme suunnittelee remontit aina huolellisesti alusta loppuun. Kun suunnittelu tehdään perusteellisesti, on aikataulussa pysyminen ja haluttu lopputulos odotetun mukainen. Palveluihimme kuuluu myös home- ja vesivahinkojen korjaus ja remontointi.

Keittiöremontit

Hoidamme myös keittiöremontin suunnittelun ja onkin tärkeää, että alan ammattilainen hoitaa keittiön suunnittelun. Luonnollisesti kuuntelemme asiakkaan toiveita ja räätälöimme suunnitelman niiden perusteella.

Muista kotitalousvähennys

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous haluamistasi palveluista jo tänään! Voit pyytää tarjouksen täältä

 

talonrakennus

talonrakennus2